Sin categoría

Nadal i Federer abans de la Wimbeldon

Nadal no disposa de ningún torneig abans de la Wimbledon.

Encara queden més de dues setmanes perquè arrenqui Wimbledon, el tercer Grand Slam de la temporada, però ja hi ha molt en joc en aquest inici de la gira d’herba. Encara que no sigui la seva prioritat ni els tregui la son, Novak Djokovic ja té assegurat ser el cap de sèrie número u en aquesta edició de 2019, mentre que Rafa Nadal i Roger Federer es jugaran abans el segon lloc i tot el que això pot comportar. Per exemple, evitar al serbi fins a una hipotètica final del ‘gran’ sobre pastura

L’única opció que té Federer de superar l’espanyol és guanyant el torneig que finalitza el 23 de juny. L’any passat va caure a la final del torneig alemany davant el croat Borna Coric i, per tant, té marge de millora a sumar punts. Tres dies després, l’organització del Major londinenc donarà a conèixer l’ordre definitiu dels caps de sèrie en el que promet ser una altra gran igualada ‘lluita’ del ‘Big Three’.

Comentaris tancats.