Sin categoría

El programa revelació

Des del maig del 2018  de dilluns a dijous a les 00:00 al canal movistar plus David Broncano presenta el seu nou programa anomenat “La resistència”. Un programa d’entreteniment el qual barreja el humor amb dosis de música actual passant per personatges famosos o proves absurdes.

Aquest programa s’ha convertit en el programa privat més vist del 2018 i també va el primer en la llista d’aquest any. Destaca sobretot per l’estil peculiar amb el qual tracten als famosos invitats i per la gran interactivitat amb el públic del programa ja sigui amb jocs o preguntes.

El programa que dura una hora aproximadament està dividit en 4 grans parts les quals són molt semblants però alhora cadascuna té el seu punt original que la fa única.

La primera part la qual és la introducció serveix per explicar allò més novedos del dia i es converteix en un monòleg protagonitzat pel presentador.

La segona part és la més diferent ja que alterna monòlegs, coses gracioses o fins i tots cançons del moment i cada dia es feta per una persona diferent.

La tercera part és la mítica entrevista del programa la qual barreja la formalitat amb una confiança excessiva amb la persona famosa.

Per acabar sol haver-hi un joc acompanyat de gags fets per Jorge Ponce el comediant navarrès.

Tot i així si alguna cosa té d’especial la resistència és el seu presentador, un jove de La Coruña el qual ha donat el pas a la televisió després de passar per programes de radio o fer d’entrevistador secundari a algunes programes sense importància. David Broncano tot i ser molt graciós destaca per la seva capacitat intel·lectual i la seva capacitat de manejar les entrevistes, convertint-les en una conversació quotidiana i moltes vegades sense sentit.

Com a curiositat del programa a cada entrevistat se li fa la mateixa pregunta la qual és: quants diners tenen. Els entrevistats poden triar si revelar-ho o no tot i que la majoria ho fan, donant aproximacions o fins i tot dient el que tenen amb monedes d’altres països( Borja Isglesias). Fins al moment el més ric que ha passat pel programa ha estat Gerard Pique, el qual també va fer la entrevista preferida a les xarxes socials del 2019.

En resum la resistència és un magnífic programa que barreja molts aspectes del entreteniment enfocat als joves i fet per triomfar actualment. Té tots els requisits per ser dels millors programes i degut al seu creixement exponencial d’aquí ben poc ho serà.

Comentaris tancats.