Sportium

PROBLEMES BLAUGRANES AMB LA FIFA

El Barça aquest mes de març ha informat que ha decidit no renovar fitxes d’alguns jugadors de futbol base del club per evitar qualsevol incompliment de la normativa de la FIFA.

El club ha afegit que, “en coordinació amb FIFA”, està en procés de solucionar els  problemes que va donar lloc a la sanció”. Així, l’equip català explica que a partir d’ara estaran més alerta per evitar qualsevol situació que pugui ser considerada com una infracció de la normativa vigent.

Resultat d'imatges de barça NIÑOS
PROMESAS BLAUGRANA

El que no ha detallat amb claritat el club, però, han estat els problemes amb la FIFA. Tot i no donar-ho a saber, els clubs masculins de futbol base del Barça es posaran a prendre mides respectes les infraccions que han causat.

Comentaris tancats.