Musical

El dia de la meva vida

Divendres 17 de maig, les 9 del matí. Actors, l’equip de professors implicats i ballarins estem dels nervis. El pavelló bull. Falten pocs minuts per a l’estrena de Shackleton, el musical de l’escola

La primera funció comença el cap de mitja hora i ens hem de canviar i tot. Queden 15 minuts perquè comenci la funció ja amb els primers pares. La funció comença i es veu tot espectacular. El primer musical del dia ha quedat bastant espectecular.

La segona funció de quatre comença igual que sempre, però aquesta tenia un pes més important perquè la fem davant dels alumnes d’ESO. Aquesta ens ha costat una mica més i no ens ha sortit del tot correcte.

Les funcions de la tarda van quedar molt i molt bé, just el que ens van demanar els directors i ho vam poder complir. Al acabar sentim una gran emoció i un gran alleugament perquè el pes havia sigut molt gran.

Com a actor d’aquest musical he pogut sentir la gran emoció que és amb els teus companys treure un musical cap endavant i participar-hi. Gràcies a tots per formar part d’aquesta gran experiència.

Etiquetes:

Comentaris tancats.