Activitats, ESCOLA, Sin categoría

Crònica debat presidencial per la presidència del Girona FC

El passat 6 de maig l’aula Magna va presenciar l’acte de l’assignatura de Linguamat que decidiria quin dels tres candidats s’imposaria als demés i aconseguiria convertir-se en el nou president del Girona Futbol Club. José Sierra, Igor Gardella i Joan Enric Fàbrega (substituit per Joel Cano).

Tres candidatures amb propostes diferents però bastant atractives les quals havien sortit triomfadores de les seves respectives classes. L’acte va transcórrer sense gairebé incidents (apart dels sempre presents crits per part del sector radicalitzat de quart) i aproximadament a les tres i quart de la tarda uns 180 espectadors van presenciar les propostes de cada grup i el debat entre els líders. Finalment, més de la meitat dels votants van decidir amb un percentatge lleugerament superior al cinquanta per cent que la presidència del club gironí seria governada pel grup de la classe de quart ‘’C’’; Igor Gardella i el seu equip van sortir guanyadors.

Resultado de imagen para bell lloc aula magna
imatge treta de Bell-lloc.

Ens situem al mes d’abril, el 26 del mateix mes van fer-se les eleccions de cada classe on van sortir guanyadors els tres grups que acabarien competint en la fase final a l’Aula Magna, els demés, es conformarien en viure l’event desde els seients del saló. En el curiós cas de quart de secundària ‘’B’’, el debat provocava l’impensable; Òscar i els membres de la seva candidatura, els quals ja ho tenien practicament guanyat, van patir les conseqüències d’un intractable José Sierra, que va arrassar davant Òscar i la resta de candidats en el debat fent sonar la campana. En les demés classes, aparentment no van haver-hi sorpreses.

El dia definitiu va arribar i l’alumnat de primer de secundària, el de quart i el professorat estaven llestos per gaudir d’un espectacle oral el qual oferiria propostes bastant interessants. Primer, Joel Cano va representar a Joan Enric i mitjançant una actitud seria i disciplinada va mostrar el seu projecte. Després, José Sierra mitjançant una explicació bastant dinàmica va presentar el seu grup, el qual considerava que era clarament el favorit. Per últim, Igor Gardella va impressionar al públic jove amb una cançó i un ball composat per tots els alumnes de la classe, després, va presentar les seves estrictes propostes. Havent acabat la presentació de candidatures, va tocar debatre. En el debat, José i Igor van ocupar un gran protagonisme, repartint-se bufetades entre ells, mentres en Joel, es va mantenir més discret.

L’acte va acabar i era el torn de votar. Amb molt polèmica i taxats de ‘’oportunistes’’ Igor Gardella va guanyar les eleccions amb un total de 92 vots, més de la meitat. José, amb 45, i Joel, amb 26, van quedar unicament com a candidats. Igor i el seu equip portaran les rendes del Girona FC i prometen resultats.

Resultado de imagen para girona fc
imatge treta d’El Mon.

Comentaris tancats.