Sportium, TALENTS OCULTS

ARRANQUEN LES FINALS DE L’NBA

Després de la victora relativament fàcil (4-0) de Golden State sobre els Blazzers, aquest primers es planten en una final per quart any consecutiu davant uns Raptors que van tenir més dificultats per guanyar als Bucks (4-2).

En el primer partit disputat amb l’equip de Toronto com a local, aquests se’n van endur la merescuda victòria (118-109) contra uns Warriors molt afectats per la importantissima baixa de Kevin Durant que no podrà jugar fins al tercer o quart partit. Tot i així l’actuació de Stephen Curry (34 punts) i Klay Thomson (21 punts) no van ser suficients davant l’imperi que s’està muntant Leonard (23 punts) amb l’ajuda del pivot Pascal Siakam (32 punts) anomenat millor jugador del partit.

Resultado de imagen de raptors warriors

En el segon partit, un cop més a Toronto va ser diferent. Els Warriors van aconseguir impossar-se per les mínimes (104-109) i van aconseguir reposar-se arribant així a l’empat de partits (1-1) en una pista molt difícil. Un altre cop el trident format per Curry, Green i Thomson van aconseguir un total de 65 punts entre els tres que van ser essencials per passar per sobre de l’equip local.

Resultado de imagen de raptors warriors

I en l’últim partit fins la data, un cop ja canviat el lloc de partit (ara a la pista dels Golden State) quan tot anava a favor dels locals, els Raptors va ser capaços de plantar cara i inmposar-se amb un clar (109-123). D’aquesta manera aconsegueixen avançar-se en el marcador amb un treballadissim (2-1).

Etiquetes: , ,

Comentaris tancats.