ACTUALITAT, Sportium, TALENTS OCULTS

ELS RAPTORS GUANYEN A L’EST

El passat 16 de maig van començar les finals de conferència de l’NBA en les quals a l’oest s’enfrontarien el Warriors contra el Blazers i d’altre banda, al est, s’enfrontarien els Bucks i els Raptors.

A diferència de la part oest on els Warriors van tenir més facilitats per guanyar, en les l’est la cosa va ser més complicada amb una magnifica remontada de l’equip de Toronto. Els Raptors van guanyar 4-2 a uns Bucks que van arrivar a la victoria en els dos primers partits. Amb una afició a favor, jugant en el seu camp i siguent superiors mentalment, els Bucks van guanyar els dos primers partits a casa seva, així es posaven 2-0 a favor i veien la victòria més clara que els seu rival. Amb el canvi de factors i ara tenint tot a favor dels Raptors, aquests no van desaprofitar l’aventatge i van aconseguir recuperar-se guanyant els dos seguents partits a casa per posar-se 2-2 i aconseguir empatar les eliminatories.

Resultado de imagen de raptors bucks

Venint de guanyar els dos últims partits, els Raptors arribaven més forts que mai i amb ganes de arrivar a aquella final que encara mai havien aconseguit jugar. No van fallar i els dos partits restants que havien de guanyar si volien lluitar per l’anell els van guanyar. L’eliminatoria en aquesta banda va acabar amb un 4-2 favorable als Raptors.

Resultat dels partits 1st game: Bucks 108-100 Raptors 2nd game: Bucks 125-103 Raptors 3th game: Raptors 118-112 Bucks 4th game: Raptors 120- 102 Bucks 5th game: Bucks 99-105 Raptors 6th game: Raptors 100-94 Bucks

Resultado de imagen de raptors bucks

L’estrella del Bucks, Giannis Antetokounmpo, no va donar el seu màxim nivell i en el seu equip va ser superat per Brook Lopez que si que va tenir una molt bona actuació. D’altra banda, el millor jugador dels Raptors fou Kawhi Leonard que és amb clara diferència qui ha fet que durant tot l’any l’equip hagi pogut arribar a la final.

L’equip de Toronto compta amb dos jugadors espanyols, aquests són Serge Ibaka (ex-jugador del Manresa) i Marc Gasol. Ningun dels dos té encara cap anell així que podria ser el primer per a ells.

Resultado de imagen de raptors bucks
Etiquetes: , , , ,

Comentaris tancats.