ESCOLA

Watersave també triomfa a Espanya

Els cinc alumnes de quart de secundària de Bell-lloc van guanyar la competició de miniempreses de tota Espanya i aquest estiu competiran a nivell continental.

Fa un mes vam comunicar a l’audiència de Bell-lloc Report que Quim Soler, Pep Moyano, Eudald Borrell, Ignasi Alarcón i Gerard Caritg havien guanyat la setena edició de la Competició Catalana de Miniempreses mitjançant el seu projecte d’estalviar aigua ‘’Watersave’’. La notícia va ser rebuda amb alegria per l’escola ja que era d’un mèrit excepcional guanyar una competició a nivell autonòmic competint amb tants de participants.

Si l’adquisició del premi en terres catalanes va ser considerada tot un èxit, guanyar la mateixa competició a nivell nacional ja era impensable. I és que el grup dirigit pel senyor Joan Enric Taló va imposar-se a més de 6000 alumnes de tota Espanya sorprenent notablement al jurat. El passat dimecres 8 de maig a l’estació Madrid Puerta de Atocha va ser galardonat com el millor entre 1200 projectes guanyant la representació d’Espanya en la competició europea.

Bell-lloc representarà Espanya en la competició de miniempreses a nivell continental aquest estiu a Lille (França). Probablement aquest jove grup d’emprenadors no aconseguirà la victòria, però han demostrat estar preparats per donar la talla en aquesta fase final.

Bell-lloc guanya el Premi Millor Projecte en la XIII Competició Nacional de miniempreses
imatge dels cinc alumnes, treta de ”Bell-lloc”.
Etiquetes:

Comentaris tancats.