ESCOLA

S’acaba un cicle

Aquest és l’últim any obligatori pels alumnes de quart d’eso; alguns seguiran a batxillerat i altres faran cicles però la sensació de fer-se gran sempre és present i en moments puntuals on poses a funcionar la memòria et venen mil records i experiències al cap, algunes bones i altres dolentes, però totes adquirides per convertir-te actualment en la persona que ets.

El temps passa, és inevitable, i encara que a vegades volguem quedar-nos atrapats en el passat la vida avança i els nous reptes sorgeixen. Han sigut deu anys (tretze pels que anaven al CEI) on he estat rodejat de grans professionals que m’han ajudat a crèixer acadèmicament i com a persona i m’han preparat per afrontar un llarg camí en la vida el qual no sé què em depararà. Els meus companys també han contribuit i han sigut els meus acompanyants en aquest llarg trajecte escolar.

El 28 de juny rebem les notes i inevitablement no tots treurem les mateixes calificacions, les quals poden marcar el nostre futur del curs vinent. Encara així és obvi que alguns de nosaltres entre cicles i canvis d’institut no tornarem a veure’ns mai més, trist però cert.

Imagen relacionada
antics alumnes de Bell-lloc.


Etiquetes:

Comentaris tancats.