Sin categoría

Mic 2019

Com cada any, durant la Setmana Santa s’ha disputat la Mediterranean Internacional Cup més coneguda com a Mic. Un competició on nens de diferents edats( 8-18) poden competir contra equips d’arreu del món , de 16 països per aconseguir una copa a la alçada del torneig.Com és habitual el torneig ha tingut lloc a la Costa brava on pobles com Lloret, Blanes, Platja d’aro han deixat els seus camps perquè es disputés el torneig. C canvi aquests pobles tenien la opció de presentar un dels seus equips a la competició. D’aquesta manera el benefici es mutu i és molt fàcil aconseguir espai pel torneig.

El mic té un prestigi internacional, és dels millors tornejos del món i no es cansa de demostrar-ho cada any. Aquest any més de 3.000 nens han disfrutat del torneig, no només del àmbit futbolístic sinó també en el àmbit social. Durant 6 dies aquests més de 3.000 nens han estat dormint a hotels i convivint amb els companys, disfrutan de les platges de la nostra costa o de les discoteques els més grans.

Pel que fa al àmbit futbolístic aquest any hi ha hagut molt de nivell, aixi ho afirmava el entrenador del Real Madrid Raul Gonzalez. molts jugadors han estat descoberts i molts altres han demostrat perquè estan on estan. Hem vist des de gols de rabona fins a gols de xilena al últim minut, passant per un munt de tackles, regats fantasiosos o parades dignes de Valdés. Pel que fa als galadorns més de la meitat s’han quedat a casa gràcies a Barça i Espanyol i els altres han anat a Madrid, Valencia i Sevilla.

Una novetat d’aquest any ha sigut la incorporació a mode de proba del VAR a Lloret de Mar on àrbitres de segona han experimentat amb la tecnologia per familiaritzar-se de cara al any que ve. Ha estat tot un èxit, més de 50 intervencions de les quals 20 han estat penal i 30 fores de joc mal pitats.

El MIC com sempre ha estat un passatemps per molts jugadors i aficionats del bon futbol durant aquesta setmana santa. En definitiva el MIC ja és per Catalunya una tradició més de la Setmana Santa i una Setmana Santa sense el MIC no seria el mateix.

Comentaris tancats.