Conferències, ESCOLA

Lluita per la presidència

El passat dijous el tres finalistes van lluitar per poder guanyar les eleccions de la presidencia del projecte de Linguamat

El projecte eleccions va arribar a la seva ultima fase, on les campanyes guanyadores de cada clase van presentar la seva candidatura. Davant del públic de 1er d’Eso i 4rt d’Eso. Els alumnes guanyadors de cada classe van presentar les seves candidatures i tot va sortir molt bé.

Les candidatures son les següents: Joan Enric(4rt A) Units per una passi ó(4rt B) i la de Igor (4rt C). Va ser un temps on cada campany va donar-ho tot per fer una molt bona presentació i guanyar-se al públic.

Després de la presentació de cada partit, els presidents van tenir 6 minuts per poder fer un debat, on més public es va guanyar

Finalment es va poder votar i encara es continua esperant que es digui el guanaador d’aquestes maravilloses eleccions

Comentaris tancats.