Sin categoría

Alegria in extremis

El Tottenham passa a la final de la Champions remontan in extremis una semifinal d’ infart.

El conjunt anglès es va imposar al ajax al minut 95 amb un gol del internacional brasileny Lucas Moura. Les semifinals semblaven decantades a favor dels holandesos en el minut 55 quan el global de la eliminatòria estava 3-0 però en una mitja hora màgica del equip dirigit per Mauricio Pochettino la cosa va canviar a un 3-3 . Això significava el pas a la final del tottenham gràcies als gols marcats fora de casa.

El conjunt holandès va jugar un gran partit tot i el resultat, va mostrar el seu estil de joc tan reconeixible. Va dominar diferents registres aconseguint marcar tan a pilota parada com després d’una jugada amb més de 28 passes. En defensa no va tenir la millor nit, vet aquí que el tottenham arribes 5 cops i aconseguís  anotar 3 gols. Cal destacar a De Ligt es va mostrar segur i contundent, va marcar i va desmontar la gran sortida de pilota que té. De Jong i Tadic igual que en totes les eliminatòries van destacar per la seva técnica deixant passes i regats dignes dels millors. Tot i aixi la mala sort va estar de la seva part i al minut 95 es van esfumar els somnis no només de l’Ajax sinó de la mitja Europa amant del futbol.

Lucas Moura .-Celebrant el 3er gol.

D’altra banda el conjunt londinenc va disputar un dels partits més efectius de la història. Tot i no haver fet un futbol espectacular ni haver creat moltes ocasions, van aconseguir marcar 3 de les 5 ocasions (60%). Tot i així han fet un partit molt seriós en defensa i van evitar que el potencial ofensiu del Ajax es sobreposes a la seva defensa. El més destacat, va estar Lucas Moura el qual va marcar un hattrick espectacular que equival al bitllet a Madrid.

Els àrbitres van estar fenomenals, van parar el joc i van evitat que el nerviosisme provoques problemes entre els jugadors. També cal dir que no hi va haver cap jugada polèmica i la única funció que ha tingut el VAR va ser corroborar els gols.

En resum ha estat un partit digne de les semifinals de Champions, on hem vist gols de tota mena, accions defensives espectaculars i regats de fantasia. Ja només queda esperar…

Comentaris tancats.