ESCOLA, TALENTS OCULTS

Exàmens trimestrals

Al final de cada trimestre els alumnes de Bell-lloc del Plà fan un examen que engloba tota la matèria que s’ha treballat al llarg del trimestre i conten un 30% als dos primers trimestres i 40% al tercer trimestre.

Aquests exàmens són sis exàmens cinc de les quals de les matèries obligatòries: mates, català, castellà, anglès i socials. I un altre exàmen depenent de la optativa que facis: frances, cultura clàssica o física i química.

Segons els estudiants, aquests són els exàmens més difícils però veuen rentable estudiar perquè creuen que val la pena estudiar exigentment un dia per assolir la millor nota que poguin obtenir a final de trimestre.

Aquest típus d’examens no és comú en tots els centres però ajuden al millorament del rendiment escolar sobre tots els alumnes.

Comentaris tancats.