Sin categoría, TALENTS OCULTS

Sergi Casas: fortalesa i esforç per bandera

“Crec que les metes no han de ser fàcils, haurien d’obligar a treballar, fins i tot si se senten incòmodes en el moment”. Aquestes paraules van ser pronunciades pel nadador nord-americà Michael galardonat amb 28 medalles olímpiques i podrien, perfectament, ser un reflex de la mentalitat que ha fet que Sergi Casas esdevingui un dels millors nedadors de Catalunya en la seva categoria.

En Sergi és un alumne de Batxillerat de Bell-lloc a qui li apassiona la natació. Sol entrenar uns quants cops per setmana i, també, competeix a nivell regional i estatal en les categories 200, 400, 800, 1500 i 3000 metres lliures. Darrerement, ha estat aconseguint grans resultats en les competicions on ha participat: en el mes de gener va pujar al podi en la categoria júnior dels 3000 metres lliures del campionat de Catalunya de fons indoor, el desembre de 2017 va quedar subcampió en els 800 metres lliures del campionat regional i va acabar tercer del campionat d’ Espanya l’ estiu del mateix en la modalitat de 400 metres lliures.

Font: https://twitter.com/geironawp/status/708989606738403328

Totes aquestes conquestes no són fruit del no-res. En Sergi des de ben petit ha entrenat molt durament, ha dedicat molts esforços a allò que més li agrada. El seu entrenament setmanal requereix molt compromís i una disciplina impròpia d’ una persona de 16 anys. Durant 3 dies a la setmana entrena de 6 a 8 del matí, cada tarda de dilluns a dijous entrena 3 hores a la piscina del Geieg i el divendres al CAR (Centre d’ Alt Rendiment) de Sant Cugat i els dissabtes entrena de dos hores si no té competició . A mesura que s’ ha anat fent gran la exigéncia académica també ha pujat però això no l’ ha fet arronsar-se. De fet,ha decidit fer el Batxillerat Internacional però, tot i això, les seves notes no s’ han vist perjudicades, més aviat, al revés.

En Sergi preparat abans de començar una prova. Font:https://twitter.com/geironawp/media

Si Michael Phelps conegués en Sergi, sens dubte, el veuria com un exemple d’ allò que ell predica. Però el més sorprenent per qui el coneixem és que no només és un exemple esportiu o académic, sinó que, a més, sempre troba estones de sota les pedres per gaudir dels amics, família o per atendre els companys, com jo, que li he hagut de robar una estona per poder fer aquest arrticle.

Etiquetes: , ,

Comentaris tancats.