ACTUALITAT

World Record Egg

La nova tendència a instagram és la inesperada foto publicada d’un ou.

Instagram és una xarxa social i una aplicació mòbil a la vegada. Aquesta app permet als seus usuaris pujar imatges i vídeos amb múltiples efectes fotogràfics com filtres, marcs, colors retro, etc. per a posteriorment compartir aquestes imatges en la mateixa plataforma o en altres xarxes socials.

Aquesta aplicació o xarxa, és actualment una de les que major creixement té al món ja que tots els famosos, cantants, esportistes, polítics, estudiants l’utilitzen.

Resultado de imagen de pantalla con app instagram

Com és obvi, com més famos ets, més seguidors tens i per tant més “likes” i comentaris. Fins ara, el rècord de “likes” en una mateixa publicació el tenia la empresària, dissenyadora i model americana Kylie Jenner. Aquesta celebritat va penjar el 6 de febrer del 2018 una foto del seu bebè on la petita agafa el dit de la mare.

Resultado de imagen de foto mas likes kylie jenner

Link de la publicació: https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf/?utm_source=ig_embed

Aquesta foto va ser encantadora per a tothom degut a la tendresa que provoca va arriba a 18,7M de likes. Amb aquesta foto va aconseguir el récord personal i de instagram fins fa poc.

El 4 de gener d’aquest nou any es va obrir un compte anomenat world_record_egg. Aquest usuari va penjar una foto d’un simple ou amb la intenció de superar el récord de likes que tenia Kylie Jenner i ho ha aconseguit. El boom que aquesta foto a causat ha sigut impressionant, gairabé tothom que ha vist la publicació li ha donat like arribant fins als 51,9M de likes.

Resultado de imagen de huevo record

Link de la publicació: https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/

Comentaris tancats.