Musical, Sin categoría

”Són molt esforços durant set mesos representats en una sola tarda”

Avui tenim amb nosaltres un alumne de quart d’ESO el qual va ser el protagonista de la tercera edició del Musical exercint el paper de ‘’Showman’’. Carles Solé Lanzas, nascut a Barcelona, va estar involucrat des del primer moment al Musical actuant a un gran nivell. Un exemple dins i fora dels escenaris, avui està amb nosaltres per analitzar la situació del ‘’show’’

imatge de Carles en plena actuació el passat mes de maig, treta de la pàgina de Bell-lloc.

Molt bones, Carles, gràcies per la teva presència. Què et sembla si comencem?

Un plaer, anem-hi.

Què significa per tu el Musical?

Té una gran rellevància per mi ja que sempre he disfrutat en cada actuació i la gent que m’ha envoltat m’ha tractat sempre molt bé. Estic molt agraït tant als professors com als alumnes implicats en el Musical i espero seguir drisfutant d’aquest espectacle per, com a mínim, dos anys més. Encara queda molt de mi per donar.

Quines circunstàncies es van donar per decidir-te a aparèixer en aquest show quatre anys enrere?

Doncs jo sempre he sigut un noi alegre ,bromista i una mica pallasso. Per tant quan a primer d’ESO se’m va presentar l’oportunitat vaig decidir entrar-hi, en part pels amics. Desde la primera sessió vaig saber que m’agradaria aquest món i així ha sigut.

imatge dels alumnes participants de l’última edició del Musical, treta de la pàgina Bell-lloc.


Quines esperances tens d’aquesta quarta edició?

Si les altres actuacions han sigut excelents, no em plantejo res més que no sigui complir amb les expectatives. S’ha de confiar en els caps que organitzen cada escena i cada cançó ja que sempre han donat un molt bon resultat. A més, em sembla que el tema principal pot donar per molt bon contingut i els participants ja hem adquirit la suficient experiència i maduresa per actuar el millor possible. En conclusió, les sensacions són molt bones i esperem que sigui millor edició que les tres que portem, les quals deixen un llistó molt alt.

Confíes en el paper protagonista que tindran els de tercer d’ESO? Els veus capacitats?

L’any passat van actuar molt bé dins i fora de l’escenari i van tenir un paper molt important siguent de segon. Em cauen molt bé, són molt bona gent i tenen una gran habilitat a l’escenari; aquest té de ser el seu any ja que ocuparan els papers protagonistes. Estic completament convençut que no defraudaran i deixaràn una fantàstica actuació, tenen el meu suport.

imatge del nostre protagoniste exercint el paper de ”Showman”, treta de la pàgina de Bell-lloc.


Algo a dir a l’audiència abans de finalitzar?

Doncs m’agradaria que el dia de l’actuació es tornés a emplenar el pavelló de Bell-lloc ja que segur que valdrà la pena i ho passarem molt bé. Són molts esforços durant set mesos representats en una sola tarda.

Moltes gràcies i molta sort Carles.

Merci i igualment.


Comentaris tancats.