Activitats

Projecte CHEP

El projecte CHEP (Children’s Health Program) va ser la campanya de Nadal del col.legi per recaudar fons per finançar beques sanitàries de l’Àfrica. Però aquest projecte no es nou sino que ja fa anys que existeix, desde l’any 1961 que aquest grup ajuda als més necessitats.

Aquest any el col.legi s’ha volgut agrupar amb aquest grup per poder ajudar els habitants d’un petit poble de l’Àfrica (Kianda). Els quals tenen molt pocs recursos medicinals, ja que allà les medicines estan extremadament cares perquè hi han molt poques. Només donant 50 euros es podria finançar 10 anys de vida a un nen/a.

Per això molts pares i alumnes del col.legi van fer molts esforços economics per poder aportar a tots aquells nens de Kianda una a vida millor i mes saludable.

El projecte va recaudar 4000 euros que servien per asegura una vida sana a més de 80 persones en 10 anys.

Alex Ball-llosera

Projecte CHEP: Campanya de Nadal 2018

Comentaris tancats.