ACTUALITAT, Cultura

Aràbia Saudita anuncia que farà una tancada de toros com a San Fermín

Les autoritats de l’Aràbia Saudita han anunciat avui la seva intenció de celebrar un tancament de toros similar al dels Sanfermines de la capital Navarra


PAMPLONA Espanya 07 07 2018 – Un corredor és voltejat per un bou de la ramaderia salmantina de Port de Sant Llorenç al seu pas per la Plaça de l’Ajuntament en el primer encierro dels Sanfermines 2018

«Anem a celebrar una competició de cursa de braus però encara no hem determinat el lloc», va indicar avui en una roda de premsa el nou president de l’Autoritat saudita d’Entreteniment, Turki al-Xeikh, a Riad.

És típic que durant aquesta festivitat la gent vesteixi roba de color blanc i un mocador vermell peró Aràbia Saudita tampoc ha especificat si regirà algun tipus de norma indumentària durant la seva celebració.

Tampoc s’ha especificat un data per a aquesta celebració peró s’ha anunciat que els toros ja són al país peró tampoc s’ha especificat la ciutat.

El govern Saudí a contractat a especialistes Espanyols per a l’organització d’aquest event cultural.

Aquest anunci es produeix després que l’Sheikh enumerés una sèrie de projectes que es van a celebrar al país o que el regne busca que es realitzin en el seu territori.

Óscar Pérez.

Comentaris tancats.